doppio

 

SPRZEDAŻ-SERWIS tel. (+48) 22 240 29 09

 

lavazza

 

Kawa Lavazza pasją od 1895 roku.

 

 

Oryginalna włoska kawa lavazza. Lavazza od ponad stu lat jest ulubioną kawą Włochów.Lavazza to nie tylko wyśmienita kawa ziarnista i kawa mielona, ale także ekspresy do kawy, kawa w kapsułkach oraz porcelana do picia kawy. Kawa Lavazza o mocnym charakterze, obfitej ciemnej cremie  i bardzo bogatym smaku. Znakomita do espresso jak również do cappuccino, latte macchiato. Pragniemy zainteresować Państwa naszą specjalną ofertą dla firm, biur oraz gastronomii.
 
p1
 

 


 

 

p3
 

LAVAZZA ESPRESSO BLUE

to unikalny system: połączenie ekspresu ciśnieniowego oraz kapsułek ze starannie odmierzoną porcją świeżej kawy Lavazza, dzięki czemu każda filiżanka espresso jest zawsze idealnie zaparzona. Perfekcyjne espresso w Twoim biurze ,domu oraz lokalu.

p2

Dowiedz się więcej

 

 


 

 

LAVAZZA ESPRESSO POINT Jeden z pierwszych systemów kawy w kapsułkach i dopasowanych ekspresów. Doskonały do domu i małej firmy

Kapsułki LAVAZZA ESPRESSO POINT, to gwarancja stale świetnego parzenia włoskiego espresso.

Dowiedz się więcej
 
p4
 

 


 

 

Kawa ziarnista to najlepsza kawa do ekspresu ciśnieniowego.

Polecamy: Kawę Lavazza,Kawę Miscela d'oro oraz inne włoskie kawy.Specjalna oferta dla biur i gastronomii.Gwarancja najwyższej jakości.

Dowiedz się więcej
 
p5
 

 


 

 

p6
 

KAWA w saszetkach Espresso single e.s.e
 

Saszetki z których uzyskamy bogate autentyczne, gęste kremowe włoskie espresso. Kawa w saszetce e.s.e została perfekcyjnie zmielone i ubita, po czym sprasowana pomiędzy dwoma kawałkami specjalnego filtra papierowego. Każda saszetka e.s.e jest oddzielnie zapakowana dla zachowania świeżości. Saszetki e.s.e można używać we wszystkich ekspresach, w których używa się wkładów o wymiarach (45 mm 7 g).

Dowiedz się więcej
 

 


 

 

p7
 

Oliwa z oliwek Extra virgin Frantoi Cutrera


 - śródziemnomorski eliksir długowieczności i dobrego zdrowia

Oliwa z oliwek zaliczana jest do grona olejów jadalnych . Pozyskuje się ją z miąższu owoców oliwki. Jej szlachetny, wyrazisty i soczysty smak podbił serca konsumentów na całym świecie i stał się powszechnie stosowanym tłuszczem roślinnym. Oliwa stanowi wyśmienity dodatek do dań kuchni śródziemnomorskiej i jest popularnym olejem sałatkowym. Nietrudno pomylić się w ocenie, czy do przygotowania danej potrawy sięgnięto po oliwę z oliwek czy też nie - jej smak jest bowiem bardzo charakterystyczny. Produkcja oliwy z oliwek Do produkcji oliwy wykorzystuje się zielone owoce drzewa oliwnego, uprawiane głównie na dużych plantacjach krajów śródziemnomorskich. Drzewa oliwne osiągają wysokość do 12 metrów i dożywają sędziwego wieku.

Dowiedz się więcej